Table of ContentsPreviousNextSearch Knowledge Base

Complete PDF manual
PDF of This Chapter


Hur du installerar och testar en grundläggande trådlös anslutning

Följ instruktionerna nedan för att installera och testa en grundläggande trådlös anslutning. När du har etablerat en grundläggande trådlös anslutning kan du aktivera de säkerhetsinställningar som passar dina behov.

 1. Logga in på den standardinställda LAN-adressen för trådlös router med ADSL-modem på http://192.168.0.1 med det standardinställda användarnamnet admin och lösenordet password. Du kan också använda den LAN-adress eller det lösenord du själv har ställt in.
 2. Klicka på länken till de trådlösa inställningarna i huvudmenyn för trådlös router med ADSL-modem.
 3. Observera att det standardinställda SSID:t är NETGEAR.

  Obs! SSID:t för alla trådlösa adaptrar måste överensstämma med SSID:t som du konfigurerar i trådlös router med ADSL-modem. Om de inte överensstämmer upprättas ingen trådlös anslutning.
 4. Ställ in region. Välj den region i vilken det trådlösa gränssnittet ska användas.
 5. Klicka på Apply (tillämpa) så sparas inställningarna.

  Obs! Om du konfigurerar router från en trådlös dator och du ändrar SSID, kanal eller säkerhetsinställningar förrouter förlorar du den trådlösa anslutningen när du klickar på Apply (tillämpa). Du måste sedan ändra datorns trådlösa inställningar så att de överensstämmer med de nya inställningarna för router.
 6. Konfigurera och testa datorerna för trådlös anslutning.
 7. Programmera datorernas trådlösa adapter så att den har samma trådlösa nätverksnamn (SSID) som trådlös router med ADSL-modem. Kontrollera att de har en trådlös länk och kan erhålla en IP-adress av DHCP från router.


NETGEAR, Inc.
http://www.netgear.com
Table of ContentsPreviousNextSearch Knowledge Base